De charmes van Hamont-Achel

Het youtube kanaal voor Hamont-Achel

Algemene onderwerpen


Natuurlijk gaan we alle openbare onderwerpen zoals de kerken, het stadhuis, de teutenhuizen en noem maar op goed in beeld brengen.

Heeft u nog een goed idee of onderwerp wat niet op mijn kanaal mag ontbreken?

Laat me dit dan a.u.b. weten en we gaan zeker bekijken of wij dit op een mooie manier in beeld kunnen brengen.

Verenigingen en non-profit


Ook wil ik aandacht besteden aan verenigingen en organisaties. Organiseren jullie een evenement voor de clubkas te spekken of hebben jullie een unieke gebeurtenis zoals een bijzondere wedstrijd, concert of een jubileum waar extra aandacht aan besteedt mag worden. Wij helpen jullie graag door dit te filmen.

Ondernemingen in Hamont-Achel


Omdat de ondernemers in Hamont-Achel ook een grote impact hebben op het reilen en zeilen in onze stad heb ik speciaal voor hen het "Een kijkje bij ...." concept. Dit houdt in dat we filmen wat u als ondernemer te bieden heeft en hoe dit tot stand komt. Dit kan in uw zaak zijn maar ook bij een project op locatie, bijvoorbeeld bij een nieuwbouw. Samen bespreken we hoe en wat we het beste kunnen vastleggen.


Wat maakt dit concept zo bijzonder? Doordat we niet zoals bij gewone reclamefimpjes de auteursrechten moeten overdragen aan de klant maar deze exclusief voor dit youtube kanaal behouden kunnen we dit tegen zeer gunstige tarieven aanbieden. Als ondernemer bent vrij om de link naar het filmpje zoveel u wilt te delen, maar de rechten en de eventuele inkomsten die daar uit voort komen blijven eigendom van de beheerder van het Youtube-kanaal.


Ideaal voor kleine ondernemingen met een beperkt budget die zo toch op deze manier reclame kunnen maken maar natuurlijk ook voor grotere ondernemingen die graag wat vaker nieuws naar buiten willen brengen.

Ook de actie, het evenement of initiatief van jou vereniging of organisatie in beeld laten brengen?

Of heb je gewoon een leuk onderwerp of idee waar we aandacht aan moeten schenken?

Of heeft u als ondernemer graag dat we bij u komen filmen en laten zien wat u te bieden met ons "een kijkje bij concept"? Of u wilt iets nieuws presenteren of gewoon reclame maken?

Uitgangspunten


Alle fimpjes die wij maken en plaatsen zijn dus exclusief voor ons youtube kanaal maar het staat iedereen vrij om deze via de link te verspreiden en te delen via andere social media. Graag zelfs.

Echter is het "illegaal" downloaden, bewerken en/of het direct verspreiden in strijd met de auteursrechten.

Wij zullen misbruik dan ook melden en indien nodig dit strafrechtelijk vervolgen.

Ook streven we ernaar om politiek gevoelige onderwerpen te vermijden of om deze zo neutraal mogelijk in beeld te brengen.